Over ons
Wie zijn wij

MIDNIGHT, met zorg bij elkaar geraapt...

Onze groep is in 2017 ontstaan als spin-off van een gemengd projectkoor genaamd "Projectief". Dit is het koor waarmee studiemateriaal voor de musicals van Gerard & Gerard wordt ingezongen.

Na het inzingen van de laatste musical "Judas" heeft Gerard gevraagd wie van de zangers binnen "Projectief" belangstelling zou hebben voor het vormen van een mannen-Vocalgroup. Het plan was om een mannelijke tegenhanger van de al wat langer bestaande vrouwen-vocalgroup Noon te worden. Noon is al in 2013 ontstaan. Ook onder leiding van Gerard van Amstel.

Op projectbasis

Om onze groep ├ęcht compleet te krijgen heeft wel even geduurd. Het doel was om met twaalf man te gaan zingen en vanuit Projectief waren er maar acht geronseld. Maar uiteindelijk is het gelukt. Een naam vinden ging sneller!. NOON is twaalf uur in de middag. Dus de tegenhanger is twaalf uur in de nacht. MIDNIGHT!
We zingen op projectbasis. Gedurende het jaar zijn er een aantal intensievere periodes als we richting een uitvoering repeteren. Tussendoor is het veel thuis instuderen van nieuw materiaal en af en toe bij elkaar komen om te zingen.

Gerard

Gerard van Amstel

Ons muzikaal geweten

Muzikaal leider Gerard van Amstel studeerde slagwerk en koordirectie UM aan het Sweelinck-Conservatorium in Amsterdam en studeerde af als koordirigent.

Hij produceert alle arrangementen in zijn eigen studio: Gerard van Amstel Muziekproducties, Weesp.

Lees meer...

MIDNIGHT staat voor het getal twaalf!

Meerstemmige arrangementen van bekende popsong. Acapella of met pianobegeleiding

Bassen

Baritons

Tenoren

Counters